banner1
banner2
banner3
banner-1.1

SELAMAT DATENG PANDA NGGUNAKAN MOBIL

Mobil bekas Panda sing dioperasikake dening Hankoubei, jeneng lengkap Hankoubei Import and Expert Service Co., ltd, yaiku anak perusahaan Zall Smart commerce Group (02098.HK) sing diduweni kabeh, minangka salah sawijining 100 perusahaan paling dhuwur ing China lan perusahaan sing ana ing perusahaan kasebut Papan utama HongKong. Perusahaan kasebut didegake ing 2015 kanthi modal terdaftar 50 yuta RMB.
Kita minangka salah sawijining perusahaan ekspor mobil bekas ing China, lan uga sing paling gedhe ing Provinsi Hubei. Dumunung ing Wuhan, duwe komitmen kanggo mbangun platform layanan ekspor mobil bekas sing komprehensif kanggo nglayani negara "Sabuk lan Dalan", sing didedikake dadi eksportir mobil bekas paling gedhe ing China.

Produk sing Ditampilake