hdbg

BYD han

BYD han

katrangan cekak:


Detail Produk

Tag Produk

Spesifikasi

Merek Model Jinis Sub Jinis VIN Taun Mileage (KM) Ukuran Mesin Daya (kw) Panularan
BYD Han Sedan SUV LC0CE6CD5M1038474 2021/4/1 0 2.0T 180W DCT
Jinis Bahan Bakar Werna Standar Emisi Ukuran Mode Mesin Pintu Kapasitas Kursi Setir Jinis Intake Drive
Listrik Klawu Cina VI 4960/1910/1495 BYD487ZQB 4 5 LHD Turbo Supercharger Rodha papat ngarep
BYD han (3)
BYD han (10)
BYD han (7)

Gaya eksterior BYD Han EV nggunakake gaya desain anyar, lan gaya kendharaan pancen avant-garde lan dinamis. Sisih ngarep mobil nganggo desain tertutup, lan dekorasi krom sing mbukak liwat ngarep mobil dilengkapi lampu depan sing landhep ing loro-lorone, sing bisa dingerteni. Bentuk mburi mobil uga dinamis lan modis, lan bentuk jubin mburi kebak rasa teknologi. Garis kabeh kendaraan bunder lan lancar, lan koefisien seret kurang banget. Gaya interior BYD Han EV nerusake basa desain gaya kulawarga BYD, lan tata ruang interior sing sederhana lan apik. Bagéan kontrol pusat nganggo bentuk sing ditanggepi, lan ukuran layar kontrol tengah tekan 15,6 inci, sing nambah pengaruh visual mobil. Han EV uga dilengkapi standar kanthi panel instrumen LCD lengkap lan peralatan elektronik, sing kebak teknologi; akselerasi 3,9 detik sing gedhe banget udakara 100 kilometer BYD Han dipanggonke minangka kendaraan listrik murni kanggo kendaraan medium lan gedhe, lan bakal langsung dihubungake karo model 3 lan Tesla model Tesla sawise dhaptar. Xiaopeng P7 diproduksi kanggo saingan, nanging sapa sing ngerti Han ngerti kekuwatan mobil iki kuat banget. Han DM dilengkapi mesin turbocharged 2.0T kanthi tenaga maksimal 192 tenaga kuda. Mesin pembakaran internal mung durung cukup. BYD uga dilengkapi Han kanthi motor sinkron magnet permanen kanthi tenaga jaran udakara 245 tenaga kuda. Asile, kekuwatan Han komprehensif udakara 400 tenaga kuda, sing udakara udakara 300.000. Babagan mobil domestik, pancen apik tenan. Saliyane model DM, Han uga nyedhiyakake model EV. Ing babagan pasokan batere, Han EV nggunakake batere agul-agul dhewe. Kanthi nggedhekake kapasitas produksi, luwih bisa nyuda biaya lan nyedhiyakake umur batere tumrap konsumen. Diskon gedhe. Batere agul-agul uga nduweni kinerja sing apik ing babagan umur batere sing trep. Umure batere maksimal kanggo kendaraan roda loro bisa nganti 605 kilometer. Saliyane ketahanan, pacuan roda papat duwe kinerja ekstra, sing ngidini Han akselerasi saka 100 kilometer dadi mung 3,9 detik, lan prestasine ora kalah karo mobil olahraga apa wae ing pasar. Kajaba iku, kinerja rem Han sing apik banget uga kudu dingerteni. Jarak mandeg 100 kilometer 32,8 meter pancen ora enak ing level iki. Sisih interior sing paling apik yaiku layar sentral kontrol 15.6 inci saka kontrol pusat, sing dilengkapi sistem sambungan jaringan cerdas DiLink 3.0 BYD dhewe. Antarmuka tampilan sing apik lan tampilan informasi sing sugih mesthi bakal entuk tresnane wong enom. Kajaba iku, ana konfigurasi teknologi kayata parkir otomatis skenario lengkap APA lan upgrade jarak jauh OTA kendaraan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk kategori