hdbg

BYD Tang

BYD Tang

katrangan cekak:

Kendaraan TANG 2021 minangka mobil pitung kursi gedhe sing nuduhake mantra BYD saka "Desain kanthi Gairah". Kanthi gampang nggabungake keanggunan wétan lan kesederhanaan kulon, minangka identitas desain BYD. Tang SUV minangka simbol saka komitmen BYD kanggo inovasi, teknologi lan desain. Eksterior sing apik lan interior sing jembar nggawe Tang apik banget. Kendaraan kasebut akeh papan, kanthi pitung kursi ing telung larik sing bisa diatur kanthi fleksibel. Interioré mobil kasebut nduwe panel kontrol terpusat inovatif sing muter 90 ° supaya gampang & gampang operasi.


Detail Produk

Tag Produk

Spesifikasi

Merek Model Jinis Sub Jinis VIN Taun Mileage (KM) Ukuran Mesin Daya (kw) Panularan
BYD Tang Sedan SUV Sedheng LC0CD4C47L1054228 2020/11/1 0 2.0T 380W DCT
Jinis Bahan Bakar Werna Standar Emisi Ukuran Mode Mesin Pintu Kapasitas Kursi Setir Jinis Intake Drive
Listrik Ireng Cina VI 4870/1950/1725 BYD487ZQB 5 7 LHD Turbo Supercharger Motor dobel roda papat
BYD Tang (1)
BYD Tang (2)
BYD Tang (5)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk kategori