hdbg

Fukuda Aoling MRT

Fukuda Aoling MRT

katrangan cekak:

Awak sing jembar lan tata kursi sing cukup, papan sing amba kanggo tungkak awak, sudut ngarep kursi sing bisa diatur, warna sing adhem lan sentuhan kain kursi sing paling apik, sanajan nunggang dawa uga gampang lan kepenak. Desain manusiawi ing njero mobil, perawatan lan pertimbangan sing tliti. Jendhela sing jembar lan padhang nuduhake akal terbuka sing apik, nggawe perjalanan luwih nyaman lan intim.


Detail Produk

Tag Produk

Spesifikasi

Model Merek Model Sub Jinis Konfigurasi VIN Taun Mileage (KM) Ukuran Mesin Daya (kw) Panularan
Foton Aoling kendaraan komersial Truk Truk ringan 143HP 4.165mter LFNA4HB71ETA20101 Sep-14 160000 2.5L 105 MT
Jinis Bahan Bakar Werna Standar Emisi Ukuran (mm) Mode Mesin Pintu Kapasitas Kursi Setir Basis roda Rated Loading Massa
solar Abang Cina IV 5995/2200/3160 D25TCIE1 2 2 LHD 3360mm 1,495Ton
Fukuda Aoling MRT (1)
Fukuda Aoling MRT (7)
Fukuda Aoling MRT (7)
Fukuda Aoling MRT (4)
Fukuda Aoling MRT (9)
Fukuda Aoling MRT (2)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure: