hdbg

Fukuda BJ4253SMFKB - S2

Fukuda BJ4253SMFKB - S2

katrangan cekak:

Ing babagan biaya panggunaan, mesin rel umum tekanan tinggi luwih hemat bahan bakar. Saklar hemat bahan bakar multi-negara Weichai sing dilengkapi Auman, ditambah karo desain ringan, luwih hemat bahan bakar; 2. Biaya nggunakake rel umum tekanan tinggi murah lan masa garansi Auman setengah luwih dawa tinimbang merek liyane, mula taun pisanan nggunakake mobil kasebut sajrone periode garansi, lan taun pisanan ganti gratis injeksi bahan bakar, mula meh ora prelu ndandani mobil ing taun kapisan. Akeh wong sing kuwatir karo biaya panggunaan sing larang, yaiku salah paham.


Detail Produk

Tag Produk

Spesifikasi

Model Merek Model Sub Jinis kanggo ngatur VIN Taun Mileage (KM) Ukuran Mesin Daya (kw) Panularan
Foton Auman kendaraan komersial traktor 12MT LVBS6PE29L010764 Agustus-09 600000 10800 309 12MT
Jinis Bahan Bakar Werna Standar Emisi Ukuran Mode Mesin Pintu Kapasitas Kursi Setir HP) Drive
solar Abang III / China III 7030/2495/3460 ISME385.30 2 2 LHD 420 2010

Ing babagan biaya panggunaan, mesin rel umum tekanan tinggi luwih hemat bahan bakar. Saklar hemat bahan bakar multi-negara Weichai sing dilengkapi Auman, ditambah karo desain ringan, luwih hemat bahan bakar; 2. Biaya nggunakake rel umum tekanan tinggi murah lan masa garansi Auman setengah luwih dawa tinimbang merek liyane, mula taun pisanan nggunakake mobil kasebut sajrone periode garansi, lan taun pisanan ganti gratis injeksi bahan bakar, mula meh ora prelu mbenakake mobil ing taun kapisan. Akeh wong sing kuwatir karo biaya panggunaan sing larang, yaiku salah paham. 3. Teknologi rel umum tekanan tinggi minangka teknologi diwasa impor saka luar negeri, nggunakake pompa injeksi bahan bakar impor, sing nduweni keandalan sing apik, nyuda pangopènan lan nambah kehadiran. Kaslametané dhuwur. Kaslametan Auman misuwur ing industri kasebut. Taksi lan airbag sing ngambang minangka aplikasi domestik pertama ing Auman. Tapak awak kendaraan duwe titik wiwitan sing dhuwur lan dirancang sesuai karo peraturan Eropa. Ing babagan keamanan aktif, diameter silinder gir kemudi ditambahake kanggo ngindhari kahanan darurat ing kahanan darurat; Auman nggunakake rem mesin, lan WEVB Weichai lan Jacobs Cummins nggawe jarak rem luwih cekak. Ing babagan keamanan pasif, taksi Auman bisa dipindhah maneh 200mm sawise tabrakan, supaya keamanan supir bisa nganti paling gedhe. 4. Ing babagan asuransi perlindungan lingkungan, Auman memenuhi persyaratan undang-undang lan peraturan nasional. Iki minangka mobil label ijo sing nyata, lan ora ana masalah ing pamriksan taunan lan adol mobil sabanjure.

Fukuda BJ4253SMFKB - S2 (9)
Fukuda BJ4253SMFKB - S2 (5)
Fukuda BJ4253SMFKB - S2 (3)
Fukuda BJ4253SMFKB - S2 (1)
Fukuda BJ4253SMFKB - S2 (7)
Fukuda Aoling MRT (1)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk kategori