hdbg

Kutha Honda

Kutha Honda

katrangan cekak:

Honda misuwur amarga mbukak Kutha kanthi fitur mewah lan akeh pesaing sing cocog. Kutha anyar sarat karo fitur kaya sunroof, ventilasi AC mburi, kamera mbalikke, kontrol iklim tutul-bapak, lan mlebu lan kunci tanpa kunci. Rating jarak tempuh bersertifikat ARAI paling apik ing segmen kanggo Honda City yaiku bensin utawa unit diesel. Salah sawijining aspek panyimpenan liyane yaiku ruang boot, Honda City nduweni 510 liter, iki cukup akeh alasan kanggo plancongan nggawa barang sing gedhe lan abot. Kontrol lan gearshift minangka sing paling lancar sing ndadekake sampeyan bisa nyopir ing kutha. nyedhiyakake kesenengan kanthi ora ana gaweyan. Honda nawakake unit solar praktis, bensin cepet lan CVT sing trep, sing ngrusak sampeyan miturut pilihan. Uga, ruang kabin lan sentuhan sing trep lan masuk akal ing njero sedan nggawe urip sampeyan luwih kepenak.


Detail Produk

Tag Produk

Spesifikasi

Merek Model Jinis Sub Jinis VIN Taun Mileage (KM) Ukuran Mesin Daya (kw) Panularan
Honda Kutha Sedan Kompak LHGGM2533D2052515 2013/12/1 90000 1,5L MT
Jinis Bahan Bakar Werna Standar Emisi Ukuran Mode Mesin Pintu Kapasitas Kursi Setir Jinis Intake Drive
Petrol putih China V 4450/1695/1477 L15B2 4 5 LHD Aspirasi Alami Mesin ngarep
Honda City (6)
Honda City (5)
Honda City (2)

Kabeh aspek konsumsi bahan bakar lan ruang listrik cukup memuaskan. Sing paling nyenengake yaiku ruang. Honda MM nindakake konsep sing apik, yaiku ruang ngarep lan mburi utawa ruang panyimpenan. Uga ana mesin. Teknologi mesin Honda dijamin. Iki uga minangka alasan penting kenapa kita milih Fengfan. Penampilan: Penampilan Fengfan LP seneng banget. Cukup modis. Paling ora katon luwih apik tinimbang sing lawas lan cocog kanggo para mudha. Awak sisih katon rada langsing, lan antena sirip hiu katon bisa. Interior: Aku tuku interior ireng, sing menehi sentuhan olahraga lan luwih pribadi. Interioré ora kepenak amarga kursi-kursi digawe saka flanel. Aku luwih seneng kursi kulit utawa kursi kain sing padha karo Binzhi. Nanging pakaryan umum umume apik, praktis lan awet, lan mobil kanthi rega kasebut ora mbutuhake kakehan. Panel instrumen tampan, lan warnane bakal beda karo konsumsi bahan bakar sajrone nyopir. Spasi: Ruang panyimpenan Fengfan isih saiki cukup. Kursi driver lan lawang co-pilot bisa ngemot payung lan telpon seluler. Kotak sarung tangan co-pilot uga cukup gedhe lan praktis, lan macem-macem dokumen asring dilebokake. Baris mburi luwih warna ing ruang nunggang, jarak ngarep lan mburi amba banget, LP cilik, lan ora ana tekanan kanggo njagong lan nyebrang sikil. Uga ana akeh ruangan ing kompartemen mburi. Ora masalah nyelehake papat koper. Ora ana tekanan kanggo koper gedhe lan cilik plus souvenir. Konfigurasi: Konfigurasi iki dianggep paling dhuwur ing rega iki; Daya: Ora apa-apa kanggo miwiti, lan akselerasi D-kacepetan umume. Ing gear S, akselerasi bakal luwih cepet, nanging sekaligus mesin dadi luwih cepet, swara mesin bakal luwih jelas. Mesin Bumi Impen dicocogake karo kothak gir tanpa langkah CVT, kanthi kekuwatan sing lancar lan ora frustasi sing jelas. Penanganan: setir Fengfan cukup entheng lan gampang dioperasikake. Iki minangka salah sawijining titik wiwitan wiwitan kanggo milih Fengfan. Supaya LP lan LP gampang digunakake. Mengko, sawise njupuk mobil, dheweke nyoba kanthi apik, lan operasi kasebut lumayan lancar, sanajan dheweke kurang nyetir. Konsumsi bahan bakar: hemat bahan bakar! Ngirit bahan bakar! Ngirit bahan bakar! Sing penting diucapake kaping telu! Mesin Earth Dream isih hemat bahan bakar, lan akeh mlaku ing kutha kasebut, nuduhake konsumsi bahan bakar 6.8L100km, sing cukup memuaskan. Kadhangkala, aku arep menyang pinggiran kutha ing akhir minggu uga nggunakake bahan bakar sithik. Biasane aku mbukak godhong ijo cilik nalika nyopir ing wilayah kutha. Ngirit bahan bakar ora gumantung karo niup ~ Nyaman: Kursi bisa dibungkus kanthi apik, kenyamanan lungguh ing mobil apik, lan isih kepenak banget. . Yaiku, kontrol swara cukup umum.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: