hdbg

Honda CIVIC

Honda CIVIC

katrangan cekak:


Detail Produk

Tag Produk

Spesifikasi

Merek Model Jinis Sub Jinis VIN Taun Mileage (KM) Ukuran Mesin Daya (kw) Panularan
Honda Sipil Sedan Kompak LVHFC1656L6260715 2020/7/6 16000 1,5T CVT
Jinis Bahan Bakar Werna Standar Emisi Ukuran Mode Mesin Pintu Kapasitas Kursi Setir Jinis Intake Drive
Petrol Putih Cina VI 4658/1800/1416 L15B8 4 5 LHD Turbo Supercharger Mesin ngarep

1. Ekonomi Bahan Bakar Paling Dhuwur

Hondas misuwur amarga entuk ekonomi bahan bakar sing apik banget. Nganti Honda Civic 2020, saiki ana ing ndhuwur kelas. Kanthi mesin turbo 1,5-L lan CVT sing dilengkapi, sampeyan bisa nganti 32 mpg ing kutha kasebut lan 42 mpg ing dalan gedhe. Nomer sing nyengsemake, bener? Malah mesin 2.0-L bisa mbantu entuk ekonomi bahan bakar sing apik ing pangkalan LX dhasar kanthi 30 mpg ing kutha lan 38 mpg ing dalan gedhe.

Honda CIVIC (4)
Honda CIVIC (6)
Honda(CIVIC)  (2)

2. Kulo Nyaman lan Sporty

Civic nawakake campuran nyaman lan atletik. Numpakne krasa cukup sporti kanggo sopir rata-rata, lan pancen akeh kenyamanan. Kursi driver sing bisa diatur kanthi listrik nawakake macem-macem konfigurasi, lan kursi kasebut uga menehi dhukungan. Nindakake perjalanan dawa ing Civic cukup kepenak yen sampeyan ana ing ngarep utawa lungguh ing mburi.

Honda(CIVIC)  (4)
Honda(CIVIC)  (5)
Honda(CIVIC)  (6)

3. Ruang Kabin

Kanggo sedan cilik, Honda Civic 2020 duwe akeh ruang interior sing digawe kanthi cerdas kanggo keperluan. Ing sisih mburi ana akeh ruang sikil, lan sunroof ora ngalangi papan kanggo wong sing lungguh ing ngarep. Malah kamar sirah ing kursi mburi cukup. Umume wong diwasa ora bakal krasa sithik, beda karo sing dirasakake ing sedan cilik liyane.

4. Bahan Kualitas Tinggi

Honda nggunakake sawetara bahan bermutu sing apik banget. Sanajan iki jelas dudu sedan mewah, kayane digawe saka bahan-bahan larang. Lumahing tutul alus minangka kesenengan sing sejatine, lan bantalan ing kursi rasane pas karo punggung, bokong, lan paha. Malah bagean plastik katon apik banget. Ora ana kesenjangan ing antarane panel, lan ora ana swara rame bisa dirungokake nalika nyopir. Sakabèhé, ana bangunan padhet kanggo Civic.

5. Pilihan Mesin Turbocharged 1,5-Kuat

Mesin 2.0-L pancen cocog karo kinerja, nanging turbo 1.5-L luwih apik tinimbang kalorone. Nopo niku 1,5-L sing jelas entuk ekonomi bahan bakar sing luwih apik, nanging uga entuk pukulan sing kuat. LX hatchback 1.5-L entuk torsi 174 hp lan torsi 162 pon-ft, lan torsi Sport entuk 180 hp lan torsi 177 pon-ft kanthi transmisi manual 6-kacepetan. Versi CVT bakal menehi torsi 180 hp lan torsi 162 pon-ft. 2.0-L ngasilake 158 hp lan torsi 138 pon-ft, sing rasane luwih lesu. 1,5-L kanthi CVT bisa diwiwiti saka 0 nganti 60 mph mung 6,7 detik, sing luwih cepet kanggo segmen iki.

6. Rem Aman

Honda Civic mesthi akselerasi apik, nanging reme bisa uga nyengsemake. Pedal rem rasane alami ing ngisor sikil sampeyan, lan tekanan sing sampeyan lebokake ora krasa kakehan. Kendaraan nglacak terus nalika mandheg lan bisa mandheg gupuh kanthi jarak sing cukup. Sanajan sampeyan kudu mbanting rem, sampeyan bakal ngrasakake rasa aman saka dheweke.

7. Setir lan Penanganan sing Tepat

Setir lan penanganan minangka sorotan gedhe kanggo Honda Civic 2020. Kemudi duwe bobot alam, lan cara nyetir katon gampang banget. Thanks kanggo sistem rasio variabel, Civic duwe trek sing lurus nalika ngubengi sudhut. Rodha iku kandel nanging menehi umpan balik banget marang supir. Awak rasane komposisine nalika muter-muter, ora menehi gulungan awak. Luwih apik maneh, suspensi sing wis disetel kanthi apik kanggo olahraga. Civic duwe ton spunk kanggo sedan non-olahraga.

8. Kontrol Iklim sing Apik banget

Kontrol iklim bisa digunakake kanthi apik nalika nyedhiyakake hawa ing kabin. Sistem kontrol iklim otomatis zona dobel duwe kontrol sing gampang dingerteni. Yen wis rampung, sampeyan bisa ngganti setelan kanthi cepet supaya hawa sing adhem utawa anget sing dibutuhake. Pendingin ruangan rasane panas banget nalika musim panas, lan kabin dadi panas nalika adhem.

9. Visibilitas Cetha Ing Sakubenge Kendaraan

Pilar atap ngarep langsing lan dipasang adoh, menehi visibilitas driver ing sisih ngarep lan windows sisih. Uga ana kamera tampilan mburi standar sing mbantu sampeyan ndeleng ing sisih mburi. Garis atap miring rada nglanggar tampilan, nanging kamera luwih gampang tampilan sing jelas.

10. Spasi Kargo

Spasi kargo minangka titik kuat kanggo Honda Civic 2020. 15.1 kaki kubik ruang kargo sing ditawakake Civic nggawe salah sawijining batang sing paling jembar ing kelas. Sampeyan bisa nyurung kursi lan nggunakake narik supaya kursi bisa dilipat. Bukaan ageng iki mbantu nggedhekake ruang kargo sing kasedhiya saengga bisa ngemot barang sing luwih akeh.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: