hdbg

Honda CR-V

Honda CR-V

katrangan cekak:

Freshening 2015 nggawa desain 2,4 liter papat silinder sing dikawinke dadi transmisi variabel terus-terusan (CVT). Ekonomi bahan bakar saya ningkat kanthi rong mpg dadi 24 mpg umume kanthi kabeh-wheel-drive. Penanganan luwih apik, nanging kulo dadi kaku. Ribut dalan rada suda, nanging isih bisa ditemokake, keluhan CR-V perennial. Nganyari iki uga nggawa luwih akeh peralatan, kalebu kamera cadangan standar, kursi driver listrik kanggo EX, lan gerbang mburi listrik sing kasedhiya. EX lan trims sing luwih dhuwur entuk sistem infotainment layar sentuh sing ora cocog lan LaneWatch Honda, sing nuduhake apa sing ana ing sisih tengen mobil nalika menehi sinyal nengen. Kita nemokake sistem iki ora ngganggu; iku ora sulih karo sistem deteksi titik wuta nyata sing nutupi loro-lorone. Peralatan keamanan canggih Honda Sensing, kalebu peringatan tabrakan maju lan rem darurat otomatis, kasedhiya ing Touring paling apik. Tambah bala saka pembaruan 2015 nambah kinerja CR-V ing tes kacilakan tumpang tindih cilik IIHS.


Detail Produk

Tag Produk

Spesifikasi

Merek Model Jinis Sub Jinis VIN Taun Mileage (KM) Ukuran Mesin Daya (kw) Panularan
Honda CR-V Sedan SUV Kompak LVHRM3865G5014326 2016/7/1 80000 2.4L CVT
Jinis Bahan Bakar Werna Standar Emisi Ukuran Mode Mesin Pintu Kapasitas Kursi Setir Jinis Intake Drive
Petrol Ireng Cina IV 4585/1820/1685 K24V6 5 5 LHD Aspirasi Alami Mesin ngarep

Ruang kursi mburi lan ruang kargo murah banget, ditambah dimensi kompak lan responsif supaya gampang diparkir lan ora bisa didhukung.
Desain eksterior mobil anyar isih apik banget. Bentuk sing ramping cocog karo estetika konsumen enom. Sanajan luas gril asupan udara ngarep ora amba, nggunakake akeh hiasan krom lan desain garis ing sisih awak kendaraan. Gamelan banget, lan rancangan kabeh mburi bisa dakpentingake. Kaping pisanan, gaya lampu mburi ing mburi, uga pangenalan, dekorasi krom katon apik banget, kanggo model Honda tingkat entri, kinerja bahan interior kabeh mobil Wis mesthi ora apik banget, nanging yen yaiku model ing ndhuwur terminal, rincian interior ditangani kanthi apik. Model iki nggunakake gaya desain simetris kanthi rasa hirarki ing kontrol pusat. Yen setir multi-fungsi yaiku Model endhek, ora nganggo bungkus kulit, lan ukuran layar bakal luwih cilik, nanging dakkira fungsi hiburan cukup kanggo nyukupi kluwarga saben dinane.
Kajaba iku, papan panyimpenan ngarep lan mburi model iki uga cukup apik. Ing babagan tenaga, mesin 1.5T sing dilengkapi model iki duwe tenaga maksimal 193 tenaga kuda lan torsi maksimal 243 Nm. Saka perspektif paramèter listrik, duwe kaluwihan luwih saka pirang-pirang model ing level sing padha. Kotak gir CVT sing terus-terusan bisa digunakake saben dina tanpa ana masalah, lan kinerja ekonomi bahan bakar uga apik banget. Saiki, kendaraan iki digunakake udakara 8.000 kilometer, lan konsumsi bahan bakar komprehensif saben 100 kilometer dijaga udakara 8L. Kanggo SUV kaya ngono, Kanggo model, konsumsi bahan bakar kaya wis apik banget, lan yen mobil sejatine digunakake, umume pergeseran gir bisa uga apik, lan meh ora ana rasa frustasi.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: