hdbg

Honda VEZEL

Honda VEZEL

katrangan cekak:


Detail Produk

Tag Produk

Spesifikasi

Merek Model Jinis Sub Jinis VIN Taun Mileage (KM) Ukuran Mesin Daya (kw) Panularan
Honda VEZEL Sedan Kompak LHGRU1847J2038524 2018/1/1 40000 1,5L CVT
Jinis Bahan Bakar Werna Standar Emisi Ukuran Mode Mesin Pintu Kapasitas Kursi Setir Jinis Intake Drive
Petrol Putih China V 4294/1772/1605 L15B 5 5 LHD Aspirasi Alami Mesin ngarep

1: SUV Kompak Gaya sing misuwur ing antarane para pesaing

Minangka salah sawijining SUV kompak dhuwit sing larang regane ing pasar, kendaraan gaya iki cocog kanggo wong utawa kulawarga. Honda Vezel katon sportif lan apik gayane. Ing njaba, Vezel minangka SUV kompak gaya sing dirancang kanthi tampilan coupe kanthi gagang lawang sing didhelikake. Dheweke uga duwe spoiler atap sing katon luwih sportif. Vezel duwe mesin 1,5 liter, ngadeg saka mesin 1.0-liter Toyota Raize lan Kia Stonic. Kajaba iku, dibandhingake karo model SUV liyane kanthi rega sing padha kanthi rata-rata konsumsi bahan bakar ing 18km / l kayata Toyota Raize, Kia Stonic, Hyundai Venue lan Mazda CX3, Vezel duwe konsumsi bahan bakar sing luwih apik ing 20km / l.

IMG_8795
IMG_8799
IMG_8802

2: Interior lan Bootspace sing wiyar

Minangka SUV kompak, Vezel dilengkapi interior mewah lan jembar kanthi endhas lan sikil. Vezel wiyar banget, dadi salah sawijining mobil keluarga sing sporti ing pasar. Apa bisa nyelehake 3 wong kanthi nyaman ing mburi lan isih akeh sirah lan ruang sikil. Kajaba iku, sanajan dhuwure 185cm bisa lungguh kepenak. Ruang sikile bisa uga sebanding karo minivan. Dibandhingake karo para pesaing ing rega sing padha, ruang bot Vezel dadi dhaptar paling dhuwur ing 448 liter. Toyota Raize dilengkapi 369 liter, Kia Stonic 352 liter, Hyundai Venue 355 liter lan Mazda CX-3 mung ana 240 liter ruang boot. Kanthi ruang bot ukuran 448 liter, Vezel bisa nyimpen barang sing akeh banget. Boot sing wiyar dilengkapi bukaan sing amba lan murah, supaya luwih gampang mbukak barang sing abot lan akeh. Lan yen sampeyan butuh papan sing luwih akeh, ambruk kursi mburi kanggo njupuk ruang bot sing luwih gedhe. Kanthi kursi mburi mburi 40/60 sing bisa dibuwang sing bisa dilempar, sampeyan duwe macem-macem cara kanggo nggunakake ruang Vezel. Fitur iki bakal cocog kanggo kulawarga, kanggo nyelehake bayi, sepedhah lsp. Kursi mburi bisa uga diangkat kanggo nyimpen barang-barang sing dhuwur.

IMG_8797
IMG_8796
IMG_8795

  • Sedurunge:
  • Sabanjure: