hdbg

HOWO 375

HOWO 375

katrangan cekak:

1. Kerja tambang: ngangkut bauxite, bijih mangan, emas, batu bara, uranium lsp.
2. Pakaryan konstruksi: Ngangkut pasir, watu, limbah konstruksi lsp.
3. Pakaryan liyane: logistik, pertanian, sewa lsp.


Detail Produk

Tag Produk

Spesifikasi

Model Merek Model Sub Jinis kanggo ngatur VIN Taun Mileage (KM) Ukuran Mesin Daya (kw) Panularan
HOWO T6G kendaraan komersial Truk 375 6X4 5.6 LVBSBGMH8HC2 ****** Sep-14 220000 8,765L 273 12MT
Jinis Bahan Bakar Werna Standar Emisi (mm) Ukuran Mode Mesin Pintu Kapasitas Kursi Setir HP) Nm)
solar putih IVChina IV 858525503490 MC09.38-50 2 3 LHD 375 1760N · m

Fitur truk HOWO 6x4 Dump:

1. Ngirit minyak, kenyamanan nyopir lan keamanan, kualitas reliabilitas, biaya perawatan sing murah
2. Mesin: Sinotruk WD615.96E, 375HP
3. Jinis Angkat: jinis angkat ngarep
4. Cargo Box Wangun: kothak utawa U-bentuk
5. Ukuran Kargo: 16-20cbm
6. Kekandelan Kotak Kargo: 4 nganti 16mm, Kekandelan tembok sisih: 3 nganti 14mm kanggo panggunaan pelanggan sing beda
7. Sistem hidrolik: merek HYVA utawa merek terkenal Tionghoa
8. Kapasitas Beban: 25-30 ton

Aplikasi Kanggo:
1. Kerja tambang: ngangkut bauxite, bijih mangan, emas, batu bara, uranium lsp.
2. Pakaryan konstruksi: Ngangkut pasir, watu, limbah konstruksi lsp.
3. Pakaryan liyane: logistik, pertanian, sewa lsp.

HOWO 375 (4)
HOWO 375 (6)
HOWO 375 (3)
HOWO 375 (5)
HOWO 375 (1)
HOWO 375 (7)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure: