hdbg

HOWO-7 (340)

HOWO-7 (340)

katrangan cekak:

Truk mbucal papat jembatan duwe barang gedhe kanggo ngeterake kerikil, bahan bangunan, watu, lan batu bara ing wilayah kidul-kulon. Salah sijine yaiku amarga dalan gunung sing curam ing wilayah kidul kulon; sing nomer loro amarga jarak transportasi barang sing kaya ngono luwih cekak, lan truk dump jembatan papat luwih fleksibel tinimbang dump traction. Watesan bobot truk poros papat yaiku 31 ton, kaya pedhang sing nuduhake driver sing akeh beban papat jembatan sadurunge. Kanthi ngganti truk jembatan papat nganggo truk dump traksi, truk dump papat jembatan sing ngilangi mlebu pasar mobil bekas. Saiki, pelanggan duwe pilihan liyane.


Detail Produk

Tag Produk

Spesifikasi

Model Merek Model Sub Jinis kanggo ngatur VIN Taun Mileage (KM) Ukuran Mesin Daya (kw) Panularan
HOWO-7 (340) kendaraan komersial Truk 3406X4 5.8 (4.77) LVBSBGMH9FC2 *** Nov-14 120000 8.3L 249 12MT
Jinis Bahan Bakar Werna Standar Emisi (mm) Ukuran Mode Mesin Pintu Kapasitas Kursi Setir HP) Nm)
solar Abang IIIChina III 854524963450 D10.34-50 2 2 LHD 340 1490N · m

Truk mbucal papat jembatan duwe barang gedhe kanggo ngeterake kerikil, bahan bangunan, watu, lan batu bara ing wilayah kidul-kulon. Salah sijine yaiku amarga dalan gunung sing curam ing wilayah kidul kulon; sing nomer loro amarga jarak transportasi barang sing kaya ngono luwih cekak, lan truk dump jembatan papat luwih fleksibel tinimbang dump traction. Watesan bobot truk poros papat yaiku 31 ton, kaya pedhang sing nuduhake driver sing akeh beban papat jembatan sadurunge. Kanthi ngganti truk jembatan papat nganggo truk dump traksi, truk dump papat jembatan sing ngilangi mlebu pasar mobil bekas. Saiki, pelanggan duwe pilihan liyane. Tapak mobil kasebut nggunakake desain turu tunggal sing rata, sunshade gedhe, lan lampu amba ing sisih lor sunshade, sing bisa nambah visibilitas kendharaan nalika wengi lan ing wektu sing padha nggawe rasa telung dimensi kendharaan. Mirror tampilan mburi terpadu uga nggabungake lampu pangeling puter, sing ora mung nyuda resistensi angin nyopir nanging uga ngelingake kendharaan liyane kanthi bener.

Karakteristik kulawarga saka kabeh pasuryan ing ngarep katon jelas. Logo "HOWO" sing dilapisi krom ing tengah lan gril asupan udara gedhe njamin disipasi panas. Desain ukuran bumper ngarep cukup gedhe, lan sisih kiwa lan tengen bumper dirancang kanthi lampu. Lampu iki duwe wujud khas lan rasa fiksi ilmiah.

HOWO-7(342)
HOWO-7(345)
HOWO-7(340)
HOWO-7(346)
HOWO-7(343)
HOWO-7(341)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure: