hdbg

HOWO T6G

HOWO T6G

katrangan cekak:

HOWO76 Kabin standar, kendhali maju kabeh baja, 55º hidrolik bisa dienggo ing ngarep, sistem wiper kaca depan 2-tangan kanthi telung kacepetan, kaca depan laminasi kanthi udara radio sing dipasang, kursi driver sing bisa disetel kanthi hidrolik lan kursi co-driver sing bisa diatur kanthi kaku, kanthi pemanasan lan sistem ventilasi, visor srengenge njaba, tutup atap sing bisa disetel, kanthi radio recorder / kaset stereo, sabuk pengaman lan setir sing bisa disetel, sungu udara, kanthi dhukungan 4-titik suspensi ngambang lan nyerep kejut


Detail Produk

Tag Produk

Spesifikasi

Model Merek Model Sub Jinis kanggo ngatur VIN Taun Mileage (KM)
HOWO T6G kendaraan komersial Truk 380 6X4 5.6 LVBSBGMH8HC2 ****** 15 Agustus 160000
Jinis Bahan Bakar Werna Standar Emisi Ukuran Mode Mesin Pintu Kapasitas Kursi
solar ijo Cina IV 8585/2550/3490 MC09.38-50 2 2

HOWO76 Kabin standar, kendhali maju kabeh baja, 55º hidrolik bisa dienggo ing ngarep, sistem wiper kaca depan 2-tangan kanthi telung kacepetan, kaca depan laminasi kanthi udara radio sing dipasang, kursi driver sing bisa disetel kanthi hidrolik lan kursi co-driver sing bisa diatur kanthi kaku, kanthi pemanasan lan sistem ventilasi, visor srengenge njaba, tutup atap sing bisa disetel, kanthi radio recorder / kaset stereo, sabuk pengaman lan setir sing bisa disetel, sungu udara, kanthi dhukungan 4-titik suspensi ngambang lan nyerep kejut

. Potong interior rada rusak, lan panel instrumen, poros lawang, panel trim interior, lan sandhangan lumahing kursi biasane.
.Bukak kompartemen mesin kanthi statis, priksa permukaan minyak mesin, kothak gir, roda kemudi, lan liya-liyane, priksa manawa ora ana kebocoran minyak, lan ora ana kelainan ing pamriksaan minyak.
.Miwiti mesin lan urip lan aktif kanthi normal sajrone 2-3 detik. Wiwitane biasane, batere normal, lan mesin lumrahe biasane (udakara 15 menit) tanpa gangguan. Lampu kesalahan instrumen ora nuduhake kelainan.
. Tes drive, girboks, lan fungsi kopling biasane, tanpa gangguan swara.
.Priksa sistem rem. Bantalan rem ngarep iku normal lan bantalan rem mburi kalebu jinis drum. Sawise nyopir, jarak rem biasane lan ora ana gejala rem parsial. Cairan rem diperiksa lan ora kudu diganti.

HOWO T6G (4)
HOWO T6G (7)
HOWO T6G (2)
HOWO T6G (5)
HOWO T6G (4)
HOWO T6G (6)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure: