hdbg

Warta

  • China Used Cars For Export.

    China Nganggo Mobil Kanggo Ekspor.

    Kanthi pangowahan rega kompetitif, rega mobil anyar lan bekas ing China mboko sithik nyambung karo pasar internasional, apamaneh rega mobil bekas dadi saya murah lan luwih murah. Mesthi, akeh mobil ing mobil bekas ...
    Waca liyane
  • Would you drive a Chinese car? Thousands of Aussies say yes

    Apa sampeyan bakal nyetir mobil Cina? Ewonan Aussies ujar ya

    Merek mobil Tionghoa wiwit nggawe lalu lintas Australia sing akeh. Apa pasar bakal slamet saka hubungan negara sing saya parah? MOBIL Nunggu Ekspor menyang Pasar DUNYA ing JIANGSU, CHINA (GAMBAR: FOTO TOP / ...
    Waca liyane
  • China to be world’s largest used car exporter

    China dadi eksportir mobil bekas paling gedhe ing donya

    China duwe luwih saka 300 yuta kendaraan terdaftar lan kanthi fokus ing kendaraan listrik lan otonom generasi sabanjure, negara kasebut bakal dadi eksportir mobil pra-duweke paling gedhe ing saindenging jagad. Kanthi fokus fokus ing EV lan otonomi ...
    Waca liyane