hdbg

China dadi eksportir mobil bekas paling gedhe ing donya

news1

China duwe luwih saka 300 yuta kendaraan terdaftar lan kanthi fokus ing kendaraan listrik lan otonom generasi sabanjure, negara kasebut bakal dadi eksportir mobil pra-duweke paling gedhe ing saindenging jagad.

Kanthi nambah fokus ing EV lan kendaraan otonom, China bakal dadi eksportir mobil pra-duweke paling gedhe ing saindenging jagad.

New Delhi: China saiki dadi pasar kendaraan paling gedhe ing saindenging jagad lan saben pabrikan otomatis utama ing saindenging jagad kepengin njupuk potongan pie sing cukup gedhe ing kana. Kejaba kendharaan sing nganggo ICE, uga dadi pasar listrik paling gedhe.

China saiki duwe luwih saka 300 yuta kendaraan pangguna. Iki bisa dadi inventaris kendaraan bekas paling gedhe ing saindenging jagad.

Kanthi nambah fokus ing EV lan kendaraan otonom, China bakal dadi eksportir mobil pra-duweke paling gedhe ing saindenging jagad.

Laporan media ujar manawa perusahaan China ing Guangzhou bubar ngekspor 300 mobil bekas menyang para pembeli ing negara kaya Kamboja, Nigeria, Myanmar lan Rusia.

Iki minangka pangiriman sing pertama kanggo negara kasebut amarga mbatesi ekspor kendaraan pra-ukuran kanthi skala gedhe amarga kuwatir kualitas sing kurang bisa ngrusak reputasi. Uga, bakal ana luwih akeh pengiriman kaya ngono.

Saiki, kanthi akeh kendharaan bekas, negara kasebut target arep adol mobil-mobil kasebut menyang negara-negara sing norma keamanan lan emisi entheng. Kualitas mobil Cina sing luwih apik tinimbang sadurunge dadi faktor liya ing strategi iki.

Pasar mobil bekas minangka segmen anyar ing pirang-pirang pabrikan sing nyoba golek kabegjan. Ing negara maju, luwih saka kaping pindho luwih akeh mobil bekas sing didol dadi anyar.

Contone, ing pasar AS, 17,2 yuta kendaraan anyar didol ing taun 2018 dibandhingake karo 40,2 yuta sing wis digunakake lan jurang iki diarepake bakal saya amba ing taun 2019.

Rega mobil anyar sing saya saya akeh lan mobil bekas sing wis disewa bakal ndadekake pasar mobil sadurunge duwe mundhak dadi pirang-pirang.

Negara maju kaya AS lan Jepang wis ngeterake kendharaan bekas menyang negara berkembang kaya Meksiko, Nigeria sajrone puluhan taun.

Saiki, China diarep-arep njupuk posisi utama kanggo ngekspor kendaraan bekas menyang negara liya, sing dikarepake luwih akeh alternatif sing luwih murah tinimbang model anyar sing larang.

Ing taun 2018, China adol 28 yuta mobil anyar lan meh 14 yuta mobil bekas. Rasio kasebut diarepake bakal balik cepet lan ora adoh yaiku wektu nalika kendaraan-kendaraan kasebut bakal diekspor menyang sawetara negara liyane, didhukung dening pamrentah China kanggo mobil-mobil emisi nol.

Kajaba iku, langkah iki bakal ningkatake industri otomotif Tiongkok, sing saiki lagi mudhun. Kanthi para pembuat kebijakan kepengin nambah industri lan industri Tiongkok, ngirim kendharaan pra-duweke menyang Afrika, sawetara negara Asia lan Amerika Latin bisa dadi cara anyar.


Wektu kiriman: Jun-28-2021