hdbg

China Nganggo Mobil Kanggo Ekspor.

news3 (1)

Kanthi pangowahan rega kompetitif, rega mobil anyar lan bekas ing China mboko sithik nyambung karo pasar internasional, apamaneh rega mobil bekas dadi saya murah lan luwih murah. Mesthine, akeh mobil ing pasar mobil bekas sing didol sawise nyopir rong taun. Masalah kualitas bisa dipercaya. Kualitas mobil Cina saya apik, lan akeh negara berkembang bisa uga seneng mobil Tionghoa sing murah.

Ora mung mobil. Ing telung dekade kepungkur, kinerja biaya produk Tiongkok wis saya apik, lan pirang-pirang macem-macem produk wis wiwit mlebu ing pasar global, kanthi rega sakabehe mudhun.

Dadi, apa mupangate mobil bekas ing China?

1. Kaping pisanan, duwe akeh pilihan. Kajaba iku, rega anggaran mobil anyar bisa tuku model seri lan konfigurasi mobil sing beda, sing duwe rasio kinerja biaya sing luwih dhuwur lan tingkat pangopènan sing luwih dhuwur tinimbang mobil anyar.

2. Ngirit lan kurang rugi. Sampeyan bisa tuku mobil kanthi gaya sing padha nganti setengah utawa malah kurang saka mobil anyar.

3. Tingkat hedging sing dhuwur. Pelanggan bisa ngirit akeh dhuwit kanggo tuku mobil kanthi tuku mobil bekas, lan ora bakal kelangan adol maneh.

4. Bagéan cocog banget. Mobil umume digunakake model rong taun mengko. Industri jasa otomotif kanggo suku cadang, kaendahan, perawatan, lan bagean liyane ing mobil wis sehat lan mateng, lan ana akeh komponen otomotif. Sing duwe mobil umume ora usah cepet-cepet tuku komponen mobil.

news3 (2)
news3 (3)

Pasar mobil bekas ing China

Amarga kaunggulan kasebut, mobil bekas bisa dadi ekonomis lan ndadekake awake dhewe duwe mobil. Ora ana bedane panggunaan kinerja antarane mobil bekas lan mobil anyar, mula mobil bekas kasebut kanthi bertahap dadi bagean sing dipilih wong liya. Sedhela, pasar mobil bekas sing diekspor China bakal luwih dewasa lan distandardisasi.

Mesthine, sadurunge ngekspor kabeh mobil bekas Cina, kita kudu nindakake perkara ing ngisor iki:

1. Kontrol kualitas. Kendaraan sing ndeteksi deteksi link, ora kalebu kendaraan kecelakaan, kendaraan penyetelan meter, lan kendaraan ilegal. Persiyapan kendharaan lan mbenerake adaptasi; deteksi ekspor; informasi kendaraan ekspres.

2. Konstruksi platform. Lelang utawa platform dagang online lan offline; platform layanan ekspor; aksesoris suplai lan pangopènan platform dhukungan teknis.

3. Riset pasar lan hukum. Pasar mobil bekas ing luar negeri; peraturan impor jaban rangkah; pilihan importir jaban rangkah.

4. Kontrol resiko. Risiko inventaris; risiko politik lan kabijakan kanggo ngimpor negara; nilai tukar lan risiko penyelesaian.

Kabeh mobil bekas sing diekspor ing Tiongkok ora prelu metu, nanging uga kudu nggawe sistem suplai suplai suku cadang, layanan purna jual, lsp. Kita kudu nggawe sistem operasi ekspor sing apik, nggawe persiapan sing apik, lan bisnis ekspor ing dhasar mudhun kanggo bumi.

Kita bakal nggawe sepuluh sistem manajemen bisnis ekspor utama: sistem koleksi kendaraan domestik, sistem monitoring lan evaluasi; sistem servis, sistem platform dagang e-commerce; sistem dodolan ing jaban rangkah, sistem pergudangan, lan logistik; sistem layanan finansial, sistem pasokan komponen otomatis; sistem sawise-penjualan jaban rangkah, sistem traceability.

news3 (4)

China ngekspor mobil bekas

Ing tanggal 17 Juli 2019, bisnis ekspor mobil bekas China lelayaran ing pelabuhan Nansha, Guangzhou, minangka tonggak sejarah anyar kanggo industri mobil China, kanthi sejarah penting.

Ekspor mobil bekas Tionghoa lagi wae diwiwiti, nanging kayadene klambi lan produk liyane, kanthi dhukungan saka kebijakan, China bakal mboko sithik kanggo negara-negara ekspor mobil bekas lan pungkasane dadi negara ekspor mobil bekas. Kanthi standarisasi pasar kanthi bertahap, ana kabijakan lan saluran langsung kanggo industri mobil bekas ing China. Mbesuk, industri mobil bekas bakal dadi industri paling panas.


Wektu kiriman: Jun-28-2021