hdbg

Apa sampeyan bakal nyetir mobil Cina? Ewonan Aussies ujar ya

news2

Merek mobil Tionghoa wiwit nggawe lalu lintas Australia sing akeh. Apa pasar bakal slamet saka hubungan negara sing saya parah?

MOBIL Nunggu Ekspor menyang Pasar DUNYA ing JIANGSU, CHINA (GAMBAR: TOP PHOTO / SIPA USA)

Australia lagi siyap karo China. Nanging ora ana sing ngandhani pembeli mobil Australia sing ngunggahake impor Tiongkok kanthi tarif sing durung dingerteni sadurunge.

Fenomena kasebut nuduhake manawa jembare hubungan ekonomi Tiongkok karo Australia, lan alangane pihak loro-lorone bisa ngeculake awake dhewe, sanajan hubungan politik dadi mbebayani.

China wis ngembangake sektor otomotif kanthi cepet, ngetutake jejak tanggane Asia sisih wétan Jepang lan Korea. Negara kasebut dadi puluhan gunung, sawetara sing kabukten sukses ing Australia.

Minangka grafik sabanjure, sales mobil Tiongkok munggah 40% taun iki, dene penjualan mobil Jerman mudhun 30%.

news2 (2)

Saiki, jumlah mobil sing didol cukup moderat. Impor mobil Tiongkok menyang Australia mung ana ing sangisore 16.000 - kurang saka 10% volume penjualan Jepang (188.000) lan seperempat nganti Korea (77,000).

Nanging pasar mobil domestik Tiongkok paling gedhe ing saindenging jagad - 21 yuta mobil didol taun kepungkur. Amarga panjaluk domestik ing negara kasebut surut sajrone coronavirus, ngarepake luwih akeh bocor menyang pasar global.

Saka perspektif panuku, daya tarik mobil China pancen cetha. Sampeyan nyopir akeh dhuwit sing isih ana ing kanthong sampeyan.

Sampeyan bisa tuku Ford Ranger kanthi rega $ 44.740… utawa Great Wall Steed kanthi rega $ 24,990.

Sampeyan bisa tuku spesifikasi paling dhuwur ing Mazda CX-3 kanthi rega $ 40.000… utawa spesifikasi paling apik MG ZS $ 25.500.

MG biyen Morris Garages, adhedhasar ing Oxfordshire, nanging saiki duweke SAIC Motor Corporation Limited, perusahaan ing Shanghai sing diduweni negara China. Sawise awal ekspor sing sukses karo merek Chery lan Tembok Besar, China njupuk sawetara merek asing kanggo mbantu nyuda cara ekspor.

Industri mobil China wis pirang-pirang taun mbukak pitulung manca. Wiwit taun 1984, ing pangaribawa pimpinan Deng Xiaoping, China nampani Volkswagen menyang negara kasebut.

VW nggawe patungan ing Shanghai lan ora noleh maneh. Iki minangka merek paling laris ing negara kasebut kanthi luwih saka kaping pindho pangsa pasar saka Honda nomer loro.

Investasi asing lan ngerti kepiye tegese industri mobil China wis maju kanthi cepet. China duwe wolung mobil saben 1000 wong ing taun 2003. Saiki duwe 188. (Australia duwe 730, Hong Kong duwe 92.)

China nggunakake properti intelektual asing nganti saiki. Uga MG, duwe marque Inggris liyane sing kondhang, LDV. Yen sampeyan ana ing mburi lalu lintas LDV saiki, sampeyan bisa yakin manawa digawe ing China lan duweke wong Tionghoa.

Volvo duweke uga Cina, dening konglomerat otomotif Hangzhou, Geely. Geely nggawe sawetara Volvo ing China. Tuku mobil mewah ing Eropa lan ana kemungkinan ing China - sanajan Volvo Australia ora gampang, golek kanthi tepat ing endi mobilane digawe. Tesla uga wis mbukak pabrik ing China.

Nggawe mobil ing Asia mesthine dudu langkah anyar kanggo industri otomotif global. Sumber mobil nomer loro nomer loro ing Australia yaiku Thailand, sanajan Thailand ora duwe merek sing dikenal. Dadi, kita bisa ngarepake aliran mobil Tiongkok menyang Australia, paling ora yen hubungan ekonomi ora rusak dening politik.

Kerusakan dramatis ing hubungan antarane Australia lan China dadi ndhuwur politikisasi sawetara ekspor Australia. Ekspor daging sapi, gandum lan anggur kabeh wis regejegan. Pendhidhikan uga.

Presiden China Xi Jinping kayane wis njupuk sawetara conto saka buku Presiden AS Donald Trump lan dadi mitra dagang, dadi istirahat utama karo praktik Tiongkok. Nanging China dudu Amerika. Iki minangka negara kanthi penghasilan menengah rendah lan gumantung karo ekspor kanggo tuwuh. (Karo Amerika, duwe rasio dagang-menyang-PDB paling murah ing negara apa wae.)

Pramila ekspor mobil Cina dadi menarik. Sejarah industri mobil Tiongkok minangka ilustrasi katergantungane ing saindenging jagad kanggo kemajuane. China bisa uga negesake pasar domestik; kutha-kuthane padhet banget lan dalane ora bakal kecepit.

Saiki, China mung ngekspor 3% produksi mobil, nanging yen pengin ekonomi tetep tuwuh, mula kudu ekspor luwih akeh.

Pasar mobil Tiongkok sing modhis nanging cepet tuwuh minangka bagean saka kesempatan gedhe kanggo China supaya ekonomine luwih kuat.

Kita kudu ngerti manawa kita dudu mung tukang njupuk mobil Cina murah. Kita penting kanggo pangembangan ekonomi China - lan pangembangan ekonomi minangka sumber legitimasi kanggo pamrentah Tiongkok.

Ing game geopolitik sing gedhe, kita bisa uga sithik - nanging kita ora duwe pengaruh ing China.


Wektu kiriman: Jun-28-2021