hdbg

Mobil Bekas Panda

logo

Asal "Mobil Terpakai Panda" saka Wuhan, sing dadi kutha pusat sing tepat lan minangka salah sawijining kutha industri paling gedhe ing China, kanthi kauntungan nggawe rantai industri utamane pabrik mobil, nggawe jaringan logistik lan dhukungan saka pamrentah lokal kanggo ngekspor bisnis.

"Panda used Car" minangka merek ekspor mobil bekas profesional sing subordinasi karo Hankoubei Import and Export Service Co., Ltd., sing dadi anak perusahaan saka Zall Smart Commerce Group (02098.HK, Zall minangka perusahaan swasta lan platform dagang digital sing paling laris ing Provinsi Hubei, kanthi ruang lingkup bisnis sing kalebu: Perdagangan, manufaktur Pesawat, Pelabuhan, Perbankan, Sepakbola, lsp). Kanthi dhukungan saka pamrentah lokal lan perusahaan induk sing kuat, kita komitmen kanggo nyedhiyakake layanan ekspor mobil profesional kanggo kabeh wilayah ing saindenging jagad, utamane negara "Sabuk & Dalan".

Muga-muga "Mobil Digunakake Panda" bakal mbaka sethithik mlebu ing ati para pelanggan kaya harta nasional China sing kondhang - Panda!

aba

Napa milih kita:

Pengungkapan Lengkap: Kita nindakake pambocoran lengkap karo kabeh kendaraan bekas. Kita paneliti kanthi tliti saben kendaraan sing liwat ing lawang supaya bisa nemokake utawa ngluwihi standar sing ketat.

Dokumentasi Kanthi: Sampeyan bakal duwe akses menyang kabeh lan kabeh informasi sing bisa dikumpulake ing mobil apa wae sadurunge sampeyan tuku.

Balai deklarasi Bea Cukai

Papan pengawasan eksklusif Bea Cukai

Pusat layanan komprehensif perdagangan luar negeri

Pusat gudang impor lan ekspor

Taman Industri e-commerce lintas batas

Gudang obligasi

Hankoubei, jeneng lengkap Hankoubei Import and Expert Service Co., ltd, yaiku anak perusahaan duweke Zall Smart commerce Group (02098.HK), salah siji saka 100 perusahaan paling apik ing China lan perusahaan sing ana ing dewan utama HongKong . Perusahaan kasebut didegake ing 2015 kanthi modal terdaftar 50 yuta RMB.

Kita minangka salah sawijining perusahaan ekspor mobil bekas ing China, lan uga sing paling gedhe ing Provinsi Hubei. Dumunung ing Wuhan, duwe komitmen kanggo mbangun platform layanan ekspor mobil bekas kanggo ngladeni negara "Sabuk lan Dalan", khusus kanggo eksportir mobil bekas paling gedhe ing China.
Nilai Bisnis: Dhasar Pelanggan, Wong sing Fokus, Gairah kanggo Keunggulan

Lingkup Bisnis: penjualan kendaraan bekas, layanan purna jual, pameran, ekspor, pasar dagang, sewa mobil, layanan finansial, logistik, lsp.