hdbg

Layanan Profesional

Adhedhasar tim manajemen kelas kapisan, nyedhiyakake klien kanthi profesional layanan kanthi solusi mandheg, efektif lan pribadi kanggo bisnis ekspor internasional kendaraan bekas.

Import Regulation Investigation

Investigasi Regulasi Impor

Used Vehicle Recommending

Rekomendasi Kendaraan bekas

Used Vehicle Quality Checking

Nyemak Kualitas Kendaraan bekas

Exhibition

Pameran

Export

Ekspor

Trading Market

Pasar Dagang

Logistics

Logistik

Insurance

Asuransi

Financial Service

Layanan Keuangan

After-Sale Service

Layanan Sawise Didol

Auto Spare Parts

Suku cadang otomatis

Car Rental

Sewa Mobil

Sinau Luwih Luwih

1. Layanan Logistik
Pengiriman: kalebu 5 wilayah jaban rangkah kalebu Asia Tenggara, Afrika, Rusia, Amerika Selatan lan Timur Tengah.
Transportasi rel: nggunakake China Railway Express kanggo nyambung karo CIS (Rusia, Kazakhstan, lsp)
Pengangkutan darat: nggunakake transportasi darat kanggo nyambung karo basis ekspor, pusat ekspor, pelabuhan lan kereta api ing saindenging negara.

2. Layanan Keuangan
Kanthi nggunakake teknologi data amba, nyediakake layanan final profesional lan multi-level kanggo mitra

3. Layanan Sawise Dudol
Nggawe cabang jaban rangkah ing Afrika, Asia Tenggara, Rusia lan wilayah liyane, nggawe jaringan layanan purna jual jaban rangkah lengkap lan mekanisme tanggap darurat, lan nggedhekake jaringan layanan sawise-adol kanggo nyedhiyakake layanan berkualitas tinggi lan efisien kanggo para klien.

4. Sewa Mobil
Kanggo ngrampungake masalah kekurangan mobil, adhedhasar kabiasaan konsumsi lokal, nyedhiyakake layanan sewa mobil profesional kanthi cepet lan trep kayata nyewa jangka pendek, sewa jangka panjang, lan penyewaan finansial