hdbg

Gendera abang HS5

Gendera abang HS5

katrangan cekak:

Desain umum Hongqi HS5 uga bias dadi mewah. Penampilan umume luwih atmosfer lan tenang selaras karo posisi merek Hongqi sing konsisten, lan rincian sakabehe uga apik. Sanalika, perlu dielingake manawa interior, kerajinan umume elegan banget, lan nggunakake desain layar dobel kaya Mercedes-Benz, teknologi lengkap, uga nggawe Hongqi HS5 katon luwih maju. Nanging iki kabeh katon, kuncine yaiku ndeleng sisih njero HS5. Pisanan ndeleng sasis.


Detail Produk

Tag Produk

Spesifikasi

Merek Model Jinis Sub Jinis VIN Taun Mileage (KM) Ukuran Mesin Daya (kw) Panularan
Gendera abang HS5 Sedan SUV Sedheng LFB1E667XLJB01924 2020/1/1 20000 2.0L CVT
Jinis Bahan Bakar Werna Standar Emisi Ukuran Mode Mesin Pintu Kapasitas Kursi Setir Jinis Intake Drive
Petrol Biru Cina IV 4760/1907/1700 CA4GC20TD-32 5 5 LHD Aspirasi Alami Rodha papat ngarep

Sumber sasis Hongqi HS5 beda. Ana sing ngarani asale saka Mazda, lan ana sing ngarani asale saka Volkswagen. Kasunyatane, loro merek kasebut kudu dijamin ing babagan sasis, lan struktur sasis ngarep lan mburi Hongqi HS5 independen. Sistem suspensi, lan ngenalake model sistem drive full-time full-time ing model ndhuwur, umume katon apik, amarga pahlawan sing diarani ora takon karo sumber, ora preduli saka ngendi sasis, apa sing penting yaiku kinerja sasis, yaiku saka pengalaman test drive. Amarga HS5 isih kepenak diemudi, penanganane uga kepenak banget. Banjur, ing babagan papan, krasa numpak mobil gendera abang mesthi kepenak banget, mula HS5 nampa tradhisi sing apik iki, ukurane mobil Iku 4760x1907x1700mm lan wheelbase 2870mm. Bisa dideleng saka paramèter sing papan kasebut rasane kepenak. Minangka SUV ukuran medium, Hongqi HS5 nduweni kenyamanan nunggang dhuwur. Sabanjure, ayo goleki kekuwatane. HS5 nggunakake mesin turbocharged 2.0T kanthi tenaga kuda maksimal 224 tenaga kuda lan torsi puncak 340 Nm. Rasane umume isih kepenak. Ya, lan HS5 nggunakake transmisi manual otomatis 6-kacepetan, keandalan lan kelancaran luar biasa. Ing babagan konfigurasi, HS5 dilengkapi interkoneksi ponsel standar anyar, 4 port USB ing mobil (lan ndhukung pengisian daya nirkabel), jaringan mobil layanan, Wi-Fi mobil, lan ndhukung aplikasi seluler Telusuran mobil, remot kontrol AC, start / stop, kontrol kunci lawang, tampilan status kendaraan lan fungsi layanan informasi. Kajaba drive loro-rodha endhek, papat model liyane dilengkapi sunroof panorama, tailgates listrik, lan gambar panorama; ing wektu sing padha, dheweke dilengkapi ngawasi tekanan ban, radar parkir ngarep lan mburi (sedheng lan tengah karo 4 ngarep lan 4 mburi, lan high-end kanthi 6 mburi 4) lan konfigurasi Kagunaan kayata gambar video ngarep lan mburi standar, lan konfigurasi HS5 umume isih akeh banget.

Red flag HS5 (1)
IMG_8761
IMG_8764

  • Sedurunge:
  • Sabanjure: