hdbg

Toyota Crown

Toyota Crown

katrangan cekak:

Atlet Mahkota minangka mobil sing apik kanggo nyopir - setir wis bobot, lan ngidini sampeyan ngrasakake dalan lan apa sing ditindakake mobil. Mlaku tenan, nanging ora kepenak yen ora kepenak ing dalan sing rame. Sing apik banget yaiku sepi mobil lan mesin 2,5-silinder 2,5 liter. Nalika nganggur, Koruna meh meneng - sampeyan mung bakal ngrungokake mesin kanthi nyepetake. Mesin 2,5 liter ngasilake torsi 149kW lan 243Nm, luwih saka cukup kanggo nyopir saben dina. Kasedhiya mesin 3 liter lan 3,5 liter luwih gedhe, sing bakal dimupangatake, nanging ora prelu. transmisi otomatis limang kacepetan iku apik banget, lan nduweni mode daya lan es. Mode daya nyebabake mesin dadi luwih dhuwur maneh sadurunge ganti kinerja sing luwih apik, ing endi mode es bakal luwih cepet ngalihake genggeman sing luwih apik ing kahanan sing lunyu. Uga ana saklar sing bisa nyetel suspensi dadi luwih kenceng kanggo nangani olahraga.


Detail Produk

Tag Produk

Spesifikasi

Merek Model Jinis Sub Jinis VIN Taun Mileage (KM) Ukuran Mesin Daya (kw) Panularan
 Toyota Mahkota Sedan SUV LTVBG864760061383 2006/4/1 180000 3.0L AMT
Jinis Bahan Bakar Werna Standar Emisi Ukuran Mode Mesin Pintu Kapasitas Kursi Setir Jinis Intake Drive
Petrol Ireng Cina IV 4855/1780/1480 3GR-FE 4 5 LHD Aspirasi Alami mesin mburi mburi mesin

Linuwih

Toyota Crown dianggep paling dipercaya - kondhang ing perdagangan minangka 'rekayasa banget', utawa dibangun kanthi standar sing luwih dhuwur tinimbang sing dibutuhake. Riset kita ora nemokake masalah khusus sing kudu ditliti, nanging kaya biasane, kendharaan kasebut wis dilayani kanthi rutin.

Mesin V6 2,5 liter nggunakake rantai wektu tinimbang cambelt. Iki tegese ora perlu diganti, nanging alat pengencang lan pompa banyu kudu dadi bagean saka layanan utama saben 90.000km.

Toyota Crown-3.0 (1)
Toyota Crown-3.0 (2)
Toyota Crown-3.0 (7)

Keamanan

Toyota Crown minangka model sing cukup populer, didol anyar ing Jepang. Kita ora bisa nemokake informasi uji coba kacilakan sing ditrapake.

Kendaraan peninjauan kita duwe peralatan keamanan sing cukup, kanthi kanthong udara supir lan penumpang, pengereman anti-kunci, kontrol stabilitas elektronik lan distribusi tenaga rem elektronik. Kamera mbalikke standar kanggo mobil kasebut.

Sapérangan nomer Mahkota cilik sing digawe wiwit taun 2006 duwe kontrol pelayaran adaptif lan sistem peringatan tabrakan adhedhasar radar, sing bakal dadi weker yen sampeyan duwe risiko bisa mlebu mobil ing ngarep sampeyan.

Kursi mburi dilengkapi sabuk pengaman telung titik ing kabeh telung posisi, lan gunggunge kursi roda bocah ISOFIX lan tether ing posisi kursi jendhela.

IMG_8775
IMG_8780
IMG_8781

  • Sedurunge:
  • Sabanjure: