hdbg

Toyota Highlander

Toyota Highlander

katrangan cekak:


Detail Produk

Tag Produk

Spesifikasi

Merek Model Jinis Sub Jinis VIN Taun Mileage (KM) Ukuran Mesin Daya (kw) Panularan
 Toyota Highlander Sedan SUV Sedheng LVGEN56A8GG091747 2016/6/1 80000 2.0T AMT
Jinis Bahan Bakar Werna Standar Emisi Ukuran Mode Mesin Pintu Kapasitas Kursi Setir Jinis Intake Drive
Petrol Klawu Cina IV 4855/1925/1720 8AR-FTS 5 7 LHD Turbo Supercharger Rodha papat ngarep
Toyota Highlander (1)
Toyota Highlander (5)
Toyota Highlander (6)

Desain interior versi domestik Highlander anyar padha karo versi jaban rangkah. Interioré dihias nganggo krom perak ing pirang-pirang panggonan, lan dilengkapi setir multi-fungsi telung wicara. Panel instrumen monochrome 3,5 inci saiki nganyari dadi layar multi-fungsi TFT warna 4,2 inci. Bisa nampilake informasi kendaraan tartamtu, fungsi cut-in pandhu arah siji-siji, lan tampilan distribusi torsi sistem AWD. Kajaba iku, versi premium lan model ing ndhuwur mobil dilengkapi tampilan LCD pusat 10 inci, ndhukung pandhu arah swara elektronik, multi-tutul, lan tombol tutul sing didhelikake. Ing babagan konfigurasi keamanan, Highlander anyar duwe 5 model konfigurasi sing diupdate nganggo sistem keamanan Toyota TSS Smart Travel. Antarane, sistem peringatan keberangkatan jalur LDA bisa nyedhiyakake informasi babagan keberangkatan lane sing cocog karo driver miturut kahanan dalan utawa nyetir saiki. Sistem keamanan pra-tabrakan PCS nemtokake kemungkinan tabrakan adhedhasar posisi obyek sing dideteksi, kacepetan lan rute, ngewangi sing duwe nyuda tabrakan utawa nyuda pengaruh. Kajaba iku, mobil anyar iki uga dilengkapi fungsi kunci gembong roda papat, kontrol pitulung mudhun DAC lan mode salju gir. Munculé Highlander wis ganti sacara signifikan. Pasuryan ngarep nganggo gril asupan udara trapezoid gedhe, sing luwih kasar. Kisi-kisi berlapis krom sing kandel ing kisi ndhuwur diilangi, lan dadi desain jembar kaping pindho. Mobil anyar kasebut dilengkapi lampiran ngarep lan lampu anyar, lampu LED awan mbukak menyang interior, lan antena sirip hiu ditambahake. Klompok cahya buntut minangka sumber cahya LED, sing bisa dingerteni sawise dinyalakan. Ukuran awak mobil yaiku 4890 * 1925 * 1715mm, lan wheelbase 2790mm. Yen dibandhingake karo model saiki, dawa awak mundhak dadi 35mm. Peralatan opsional kalebu gril ngarep, kaca spion karo kamera, mesin cuci lampu, lan radar ngarep. , Logo grafis ing sisih ngarep kaca, kamera ngarep, pelek roda, kunci lawang cerdas opsional, lsp. Ing babagan kekuwatan, Highlander anyar dilengkapi mesin turbocharged 2.0T model 8AR, kanthi tenaga maksimal 162kW lan torsi puncak 350Nm. Sistem transmisi dicocogake karo girboks manual 6-kacepetan, lan konsumsi bahan bakar komprehensif saben 100 kilometer 8,7L.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: