hdbg

Toyota RAV4

Toyota RAV4

katrangan cekak:


Detail Produk

Tag Produk

Spesifikasi

Merek Model Jinis Sub Jinis VIN Taun Mileage (KM) Ukuran Mesin Daya (kw) Panularan
 Toyota RAV4 Sedan SUV Kompak LFMJ34AF8H3108024 2017/4/1 60000 2.5L CVT
Jinis Bahan Bakar Werna Standar Emisi Ukuran Mode Mesin Pintu Kapasitas Kursi Setir Jinis Intake Drive
Petrol Putih Cina IV 4600/1845/1690 5AR-FE 5 5 LHD Aspirasi Alami Rodha papat ngarep
Honda City (6)
Honda City (5)
Honda City (2)

Adhedhasar platform TNGA-K, RAV4 Rongfang sing anyar, bisa diarani bisa nggayuh owah-owahan sing nggegirisi bumi. Pasuryan ngarep nggunakake gril asupan udara segi wolu, lan gril tengah dihiasi trims krom abu-abu, kanthi lampu LED sing cetha, nggawe kabeh pasuryan ngarep katon gedhe lan dilapis, sing angel banget. Rodha sing ireng lan alis alis sing kuwat nggawe gen off-road RAV4 luwih katon, menehi dorongan wong kanggo njelajah. Sanalika, mobil anyar kasebut uga nyedhiyakake desain awak pemblokir warna dobel sing apik lan individu, supaya luwih akeh pilihan tumrap pangguna. Spasi nyaman lan gedhe. Sanajan RAV4 Rongfang minangka SUV kompak, ruang njero ruangane isih jembar banget dibandhingake karo model liyane sing padha. Dawane, jembaré lan dhuwure RAV4 Rongfang anyar yaiku 4600/1855 / 1680mm, lan wheelbase 2690mm. Kajaba dhuwure 10mm luwih murah tinimbang model saiki, data liyane luwih dhuwur tinimbang model saiki, utamane wheelbase mundhak 30mm. Lungguh ing baris mburi, sampeyan kanthi gampang bisa ngunggahake sikil Erlang, lan ora ana tonjolan sing dhuwur ing lantai mburi, lan pangaturan kursi sing apik bisa menehi pengalaman nyopir sing nyaman banget. Konfigurasi wis diupdate kanthi lengkap. RAV4 anyar dilengkapi setir multi-fungsi, AC otomatis zona ganda, ventilasi AC mburi, rem elektronik, wiwitan siji tombol lan konfigurasi interior liyane. Versi hibrida 2.5L uga standar karo kontrol tengah 10,1 inci + panel instrumen 7-inci, sistem gambar panorama, lan fungsi pemanas / lempitan cermin eksterior. Ing babagan konfigurasi keamanan aktif, kabeh mobil anyar dilengkapi Paket Keselamatan TSS 2.0 Toyota Zhixing lan kabeh 7 beg udara, sing bisa diarani kebak tulus lan apik.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: