hdbg

Toyoto Corolla

Toyoto Corolla

katrangan cekak:


Detail Produk

Tag Produk

Spesifikasi

Merek Model Jinis Sub Jinis VIN Taun Mileage (KM) Ukuran Mesin Daya (kw) Panularan
 Toyota Corolla Sedan Kompak LFMAP86C6F0153150 2015/11/1 80000 1.6L CWT
Jinis Bahan Bakar Werna Standar Emisi Ukuran Mode Mesin Pintu Kapasitas Kursi Setir Jinis Intake Drive
Petrol putih Cina IV 4630/1775/1480 1ZR-FE 4 5 LHD Aspirasi Alami Mesin ngarep

1) Toyota Corolla biasane dikenal kanthi telung perkara: reliabilitas, kesederhanaan, lan rega murah mung regane sing pas. Toyota Corolla 2015 ora nguciwani populasi komuter. Para pembeli entuk kabeh sing diarepake saka Corolla lan liya-liyane. Diwiwiti karo teknologi kaya kontrol audio sing dipasang ing rodha, entri tanpa kunci tanpa kunci lan atap rembulan, lan rampung kanthi langkah-langkah keamanan sing luar biasa.

Toyoto Corolla (1)
Toyoto Corolla (2)
Toyoto Corolla (7)

2) Kritikus lan driver tes setuju manawa mobil kompak iki saiki luwih kaya ukuran tengah ing taun 2015. Toyota nambah ruangan lan ruang kepala kanggo nambah kenyamanan. Kursi kursi mburi krasa nyenengake kaya kursi ing ruang tamu. Lima kursi bisa dipersonalisasi kanthi kain utawa leatherette. Kursi ngarep uga wis diowahi karo Toyota dadi luwih luwes.

Toyoto Corolla (9)
Toyoto(Corolla) (4)
Toyoto(Corolla) (8)

3) Kinerja. Driver test ngelingi beda babagan cara nangani Toyota Corolla 2015. Mesin papat silinder nambah sensasi daya kanggo pengalaman nyopir. Sanajan akselerasi isih dadi masalah cilik, model anyar iki minangka asil dandan sing pasti.

4) Yen sampeyan pindhah menyang omah anyar kanthi cepet, utawa nggawa anak menyang sekolah utawa kulawarga menyang negara liya kanggo preinan, Toyota Corolla minangka pilihan sing luwih apik tinimbang kendaraan kompak sing padha karo Mazda3. Bebarengan karo interior sing luwih jembar, ana bagasi sing luwih gedhe.

5) US News and World Report menehi Toyota Corolla 2014 peringkat keamanan 9,2 saka 10, lan fitur keamanan sing padha bakal luwih apik setaun mengko ing taun 2015. Kanthi sistem Toyota Star Safety, driver yakin manawa bakal duwe fitur kontrol kontrol lan doyo tarik kayata rem mbantu, sistem rem anti-kunci lan kabeh wolung beg udara. Kamera cadangan opsional ndadekake Toyota Corolla 2015 luwih aman apa sing bakal diterusake utawa mbalikke.

6) Kesederhanaan. Semono uga teknologi modern sing luwih rumit, konsumen bakal luwih gampang nggunakake kontrol minimalis. Ponsel dadi cilik banget lan wiwit saya gedhe maneh. Dasbor dadi "sibuk" karo kabeh panggilan lan pengungkit, saengga para supir padha bingung karo akeh pilihan. Mlayu Corolla ora ngganggu sopir utawa penumpang. Kurang "lonceng lan peluit," utawa ing kasus iki "suara bip lan boops," nambah keamanan kanggo kabeh.

7) Sistem infotainment Corolla diarani Entune. Entune ngalahake kabeh model liyane kanthi swara lan konektivitas sing luwih apik. Sawetara dosa ditutup kanthi apik dening sistem swara.

8) Corollas ora duwe Wi-Fi kanggo penumpang, nanging kanggo sing duwe masalah, driver, ana port USB, Bluetooth, lan jack audio.

9) Toyota Corolla 2015 paling larang lan paling penting. Rating paling dhuwur ing kategori iki ing antarane mobil cilik liyane, paling anyar nomer patbelas saka patang puluh. Iki minangka tuku sing cerdas kanggo komuter umum.

10) Kabeh wong setuju manawa jarak tempuh sing apik iku penting banget, ora preduli arah ekonomi sing arep ditindakake. Tingkat Corolla mil-per-galon yaiku 27 ing lurung-lurung kutha lan 36 ing dalan gedhe. Bandingake karo Scion xB lan Chevrolet Cruze sing mung bisa nyopir 22 mil ing kutha kasebut, lan Volkswagen Beetle kanthi 29 mpg ing dalan gedhe


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: